caralluma rendelése

Indiat kapszula

(5/2)


 

A 100%-ig természetes összetevők hatása!

Nincs több visszahízás! 

 

Shilajit Asphaltum: segíthet fenntartani az anyagcserénk újra fiatalos lendülettel pörögjön, fizikai teljesítő képességünk fokozódjon

Caralluma fimbriata kivonat: szabályozta az étvágyért felelős hormonok (leptin, ghrelin) egyensúlyát. Nem csak gátolhatja a zsírszintézist, hanem fokozhatja a zsírégetést is.

Összetevők:

- SHILAJIT

- CARALLUMA FIMBRIATA

- BIOTIN

- CINK

A hatóanyagok természetes forrásból származnak, ősi indiai hagyományok alapján összeválogatva és a legmodernebb kutatásokkal alátámasztva. Az InDiat segíthet  csökkenteni a súlyfelesleget, a fogyókúrákra jellemző hiánytünetek nélkül.


Egyedülálló hatékonysága a sokoldalúságában rejlik!

Az indiai gyógynövény párosítás rendkívüli hatóanyagai, a túlsúllyal, a makacs zsírpárnákkal több fronton vehetik fel a harcot, így minden problémára megoldást kínálhat, ami valaha is akadálya lehetett egy sikeres fogyókúrának.

Az InDiat egy tradicionális indiai receptúra alapján készülő, gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyag kombinációja.

 

Hatóanyag tartalma csökkentheti a vitaminhiány következtében kialakuló hajhullást, körömtöredezést, és a megereszkedett bőr helyreállításában regenerálódásában is támogathatja a szervezetet.

 

NINCS TÖBB VISSZAHÍZÁS

Az InDiat nem csak abban segíthet, hogy rendkívül gyorsan, éhezés nélkül érd el az áhított álomalakot, de megakadályozhatja a jojo effektus kialakulását!

Vélemények (2)

Ági

2018. May 26.
Ami tetszik:Éhségerzetet tényleg csökkenti nagyon
Ami nem tetszik:

Szerintem szuper termék. Eddig nekem is bevált.

Én

2018. Jul 11.
Ami tetszik:Gyors szállítás
Ami nem tetszik:

Centikben látványos fogyás,már az első 10nap után.kilóban is moccant a mérleg 3-4kg-t 1 doboz beszedése után. Szuper ! Nekem semmi hasonló eddig nem vált be. Csak ajànlani tudom.