caralluma rendelése

Shilajit

(5/1)

 Az Indiat egyik fontos összetevője a caralluma mellett a shilajit, amelyet más néven növényi szuroknak neveznek. Ez a folyékony drágakő Himalája-hegység meredek szikláinak hasadékaiban található meg. A tibeti szerzetesek a Himalája-hegységet mindig szent helynek tartották, így a shilajit annyit tesz, hogy az istenek nektárja.

shilajit

A shilajit fontos szerepet tölt be az indiai ayurvéda õsi gyógyászatban, hiszen rendkívül gazdag nyomelem tartalommal rendelkezik. A hegység hatalmas súlya alatt összepréselődött közel 6500 féle növény leülepedett maradékából tevődik össze ez a feketés színű természetes anyag. Számos jótékony hatással rendelkezik, amely tulajdonságait az Indiat súlycsökkentő étrend-kiegészítő fogyasztásával is élvezhetünk.

A shilajit tartalmazza az ásványi anyagok és nyomelemek több, mint 75%-át, vagyis az egyik leggazdagabb tápanyag tartalommal rendelkező csodaszerről beszélünk. Található benne természetes fulvosav, valamint himunsav is, amely anyagok nélkülözhetetlenek a méregtelenítéshez, továbbá a sejtek energia termelésében is fontos szerepet játszanak.

A shilajit emellett gyógyírként használható a fizikális és mentális betegségekre, vízhajtó tulajdonságainak köszönhetően pedig véd a vesekő kialakulásától. Jó hatással van az öregedési folyamatok lassítására, valamint antioxidáns tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő és képes gyorsítani a szervezet regenerálódását is.

A fogyókúra során sok esetben jellemző a lehangoltság és az erőtlenség. Az Indiat fogyasztásával ezt is orvosolhatjuk, hiszen a shilajt tartalmának köszönhetően növeli a fizikai teljesítményt és energiával tölt fel, továbbá nagyobb fizikai aktivitás során kiegyensúlyozott energia szintet is biztosít.

Vélemények (1)

Andrea

2018. Oct 29.
Ami tetszik:Shilajit hatása
Ami nem tetszik:

Többször olvastam már a shilajitról, de most ki is próbáltam. Nekem bevált! Energikussá tesz!