Caralluma Fimbriata is nevezik az új hoodia gordonii

Sikerült növekszik a krizantém a vágva

Szabályozott növekvő használják, fotoperiodické választ adott tartományok a krizantém, amely lehetővé teszi a pontos ütemezését, az aratás, a virágokat, hogy a kívánt időszakot a feltételek, amelyek garantálják a sikert a szervező.

Sikerült növekszik a krizantém a vágva

Valamint jó minőségű növények a következők használata ideális választás a szabályozott növekvő megfelel a hőmérséklet rutin megfelelő tápanyag a növények megfelelő eszközök a fények, sötét, a jobb Átmeneti hőmérséklet-csökkenés szinten nem káros az időszakban a vegetatív növekedés, valamint abban az időben, a haladás, a virágok. Szár reagálnak a növények, amikor a teremtmény, a differenciálás, a virág bimbó első 3 hét után kezdődik a krátkodenního időszak.

Alacsonyabb hőmérséklet szintek nem csak késleltetni aratás, azonban létre, számos feltétel a haladás, a virágok, valamint a virágzat, valamint a súlyos például növények egyáltalán nem fognak nőni. Különösen fontos, hogy ügyeljen a hőmérséklet szinten az időszakban egy hiányában a napfény. Nyáron nem egy csepp éjszakai hőmérséklet szintek alább felsorolt érdemes ezt a veszélyt táplálkozás sikerült krizantém kell szerezni a megfelelő, valamint a folyamatos táplálék, hogy a fejlődés, haladás a leggyorsabb volt, majd folyamatos.

Az optimális kezdjük azzal hogy egy társadalom,

Egy alacsony fokú tápanyagok a talajban alap nélkül műtrágyázás, illetve megtermékenyítő folyamatosan egy orvosság, a teljes műtrágya nagyobb arányban a nitrogen etetés megszűnik, amint elkezdik a rügyek árnyékban dlouhodenní időszak ellenőrzött krizantém a vágás kell, hogy a termés, magassága 80 – 100 cm.

Az optimális kezdjük azzal hogy egy társadalom,

Miután növekszik, a növények kell bővíteni vegetatív a dlouhodenních probléma, hogy egy magassági 25 – 30 cm. Figyelembe véve, hogy a dob krátkodenního időtartama aratni fog nőni a fennmaradó 50 – 70 cm. A hossza a dlouhodenního időszak, szükséges, hogy győződjön meg arról, hogy a növények valóban magassága elérte a 25 – 30 cm, különböző aszerint, hogy a fény, valamint a hőmérséklet szinten problémák. Áprilistól augusztusig csak a növények, hogy 2 – 4 hét hosszú nap, az átmeneti időszakok 4 – 5 hétig, télen (November – január) 6 – 8 hétig növekszik a május elején, hogy július végén nem kell fény, mivel az a tény, hogy a természetes hosszát nap elegendő, a folytatódó, hogy időszakban elengedhetetlen, hogy dlouhodenní feltételek létre mesterségesen osvětlováním megfelelő erősségű fény 75 lux, a mennyisége maximum a növények.

Szerint a természetes nap hossza akkora, mint a világítás különböző Április, május, augusztus, szeptember: 2 óra, március, október: 3 óra November-február: 4 – 5 óra. Világít, a központ az éjszaka. A legmegfelelőbb terepet 22. óra. Az egész nyári időszakban április-szeptember 23. Hr krátkodenní időszak a méret a krátkodenního időtartama által kínált volna, válaszadási idő tartományban. Pl. választás egy válasz idő 9 hét múlva, hogy fog kinézni a 9 hét után kezdődik a krátkodenního időszak. Kezdete után krátkodenního időtartama majd növény állandó, rövid nap, mint a színe a virágrügyek.

A színezés a rügyek, hogy az aratás már dlouhodenní problémák. Rövid elegendő napnak a befejezése szeptember (20. 9.) március közepén (15. 3.). Most nem szükséges, hogy lerövidíti a nap zatemňováním tompítása elengedhetetlen március közepétől szeptember közepéig, míg a szeptember végén, ha arra vágyunk, növények fejleszteni krátkodenní feltételek. Nap-ra csökken 10 – 11 óra. Elsötétül a 17 6 7 pm nyáron választani 18 7, illetve 8 óra Alatt a zatemňovacím termék fekete alumínium fólia, fekete klot, stb kell, hogy nem lehet nagyobb a fény intenzitása, mint a 15 lux is a közvetlen napfényt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *