Hagyományosan az indiai törzsek rágták a karalluma tövisét

A szabályozott termesztés a fiatal növények alapvetően

A szabályozott termesztés a fiatal növények alapvetőenNezaštipují is ültetett egy sűrűsége 45 – 64 db / m2, a vágási terület, jellemzően 54 számítógépek (15×12,5 cm). A sűrű ültetés 80 90 elemek / m2 lehetséges csak egyes tartományok időtartama megfelelő intenzitású napsugárzás növekvő március július sikerült növekszik a cserepes krizantém a termesztés a cserepes krizantém szükséges használni, egészséges, abszorpciós kombinációja bolygó egy magas aránya humusz (mint 50 % tőzeg).

Az előkészítő munka, a talaj hozni egy többkomponensű növényi táplálékot. Kiváló minőségű növények érhető el a rutin prihnojováním 2-től. 7. egy héttel azután, hogy a nasázení termékeny lehetőség a magasabb anyag, a nitrogen szerint a kívánt dimenzió a növény fogadási l zakořenělý filé egy fazék 9 – 10 cm-es, 3 dugványok egy fazék 11 – 12 cm, 5 dugványok egy fazék 14 – 15 cm-t.

Az egy virágcserép, hogy elhelyezni, egyenletesen erős szőlővesszők a tavasz, illetve a nyári időtartama zaštipujeme fiatal növények nagyjából 2 hét után nasázení 6. 7. lap, valamint ugyanakkor a növények helyeztük. Különösen az első három hét után nasázení van szükség, hogy megakadályozzák a hervadó növény, amely kedvezőtlen hatással van az elágazás a hajtások (tartani egy magasabb a levegő páratartalma).

Ebben az időszakban a dlouhodenními feltételek kezdődik

Ebben az időszakban a dlouhodenními feltételek kezdődikNormális zatemňováním ugyanabban az időben, amikor a növények zaštípnuty vagy egy pár nappal azelőtt, hogy a zaštípnutím csak amikor a nő vzrůstných tartományok növények homályos azonnal után nasázení cserépben. A rövidítés a méret a hajtások, a növények spray retardantem (Alar 0,3 %), amikor a hajtások oldalán után zaštípnutí 1,5 – 2 cm hosszú (durván 2 hét után a zaštípnutí).

A vzrůstnějších kiválasztott terápia mi ismétlődő után további 10 – 12 nap. Cserepes krizantém valójában tartozó mögött, mintegy a színe virága rügyek, a szervező a virág október végén, azonban lehetséges, hogy sötétedő megszünteti a központban szeptember (ültetés 10 héten válogatás 1. 8., tompítása 15. 8. – 15. 9.). Egy érdekes lehetőség a gazdálkodásban, a cserepes krizantém október végén zatemňováním egy tartama két hét. Ebben az esetben, a dugványok fogad be edények már a múlt év július valamint két hét után ők darken időszak után 14 nap.

A magas színvonalú cserepes krizantém csökken a túlzott vastagsága növények amikor a nő 3 növények egy pot maximális száma 16 – 20 edények / m2 növekvő terület ha a nem megfelelő táplálkozás, valamint az öntözés, amikor egy növény, rovar tripszek, klopuška, levéltetvek, valamint glow-worm tipikus termesztése krizantém a vágás a rendes gazdálkodás, a krizantém a problémák elsősorban fűtetlen, vagy melegíteni műanyag melegházak, üvegházak. A növényeket termesztenek a késő lehet, hogy június végén, ritkán az első félidőben július a késő növekvő csökkenti a magas minőség, a virágok. Termesztett növények, később már nezaštipují is nőtt, mint egy jednovýhonové.

A szegényebb bővülő feltételek az hogy általában megszűnt,

A szegényebb bővülő feltételek az hogy általában megszűnt,Vagy zaštipovat korábban sok tartományok reagál a kedvezőtlen külső feltételek korai kialakulását virágrügyek. A kényszer, a vegetatív fejlődés, valamint az alapító a virágrügyek fenntartja a csökken a páratartalom az altalaj, a táplálkozás hiánya, melegszik is erős napsugárzás. A kezdeti héttel az ültetés után szükség van rá, hogy kellően megszórva is gyökeresedés után műtrágya, nitrogén műtrágya vagy teljes műtrágya nagyobb százalékban nitrogén. Zaštipování növények jótékony eredménye, a nyugalmat, a virágzik a növény növények 2 3 hajtások lehet elérni ugyanazt a minőségi virágok, mint jednovýhonové, ha a sűrűség a szárak minden helyen arányos. Zaštipuje finoman (csak egy apró csúcs), valamint a növény levelei 6 – 8 lehullott levelek.

Egyszer alakulnak hajtásokat, így a legerősebb 2 vagy 3, a többiek szünet a vastagsága a nezaštipovaných (jednostonkových) növények 45 db/m2 (vonatkozó 15 x 18 cm), a vastagsága a zaštipovaných 16 – 20 db/m2 (25 x25, mint 25 x 20 cm). A nagyobb sűrűségű mindig csökkenti a méretét, a virágok, valamint a minőség a szára. Elengedhetetlen az erős segítséget hálózat, különösen erőteljesen bővülő kínálatunkból a rendszeres társadalom sem számít, kihasználva hasonlóképpen egyes tartományok a szabályozott gazdálkodás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *