Szerte a világon a szépség! A világ szépség rituáléi, amelyeket még nem ismersz

Szerte a világon a szépség! A világ szépség rituáléi, amelyeket még nem ismersz

A világ körüli utazáshoz néha nem szükséges repülőgépre szállni, de ezt meg lehet tenni a különböző népek szokásainak és szokásainak felfedezésével, például a világ minden tájáról szétszórt szépség rituálékkal.

A testápolás mindig is annyira lenyűgözte a népeket és a kultúrákat, hogy szinte ikonikus gesztusokká váltak. Egy példa? Kleopátra és szépségfürdője szamártejben. A szépség rutin annyira ikonikus, hogy forgatták, halhatatlanná számos filmben.

A világ minden tájáról származó szépség rituálék valójában jellemzik a különböző kultúrákat, jobban ismerve őket, megértheti a kis titkokat, hogy hozzáadhassa szépségápolási rutinját.

Japán haj iránti szenvedély

Japán haj iránti szenvedélyAz utóbbi években az ázsiai kozmetikai kezelések és szépségápolási szokásaik elérték a Nyugatot.

A legérdekesebb, minden bizonnyal a selyem használata a japán női haj szépségével és fényével kapcsolatban. Itt valójában van egy nagyon óvatos gondoskodás, amely a gésák ősi szokásaiból származik: a haj tisztítása és mosása után ezeket tiszta selyem ruhával dörzsölik, ugyanazzal az anyaggal, amellyel az értékes kimonókat készítik.

A koreai szépség rituálé

A híres koreai bőrápolási lépések mára a napi szépségápolási rutin részévé váltak. Sok apró lépést kell elvégezni mind reggel, mind este, hogy a bőr tökéletlenségek nélkül legyen, sima, kompakt, fényes.

Úgy kezdődik, a make-up, illetve tisztító, hogy majd lépni a hámlás, szérumot kaptak, szem maszk végül, napvédő a magas fényvédő viselni mind télen-nyáron.

Gyöngypor Kínában China manufacturer

Gyöngypor Kínában China manufacturerÁzsia-szerte különös figyelmet fordítanak a testápolásra, Kína pedig nem kevesebb. Itt minden egy igazán szokatlan termékre összpontosít: gyöngypor.

Nem mindenki tudja, de gyöngy por lehet venni, mint egy kiegészítő lenne méregtelenítő tulajdonságait. A rendszeres folyadékbevitel lehetővé teszi, hogy egy fiatalabb nézd, köszönhetően a megnövekedett kollagén szint; az is lehetséges, hogy add meg a krém, vagy tisztító, hogy egy enyhe mechanikai peeling.

Marokkó és a természeti szépség rituáléi

Marokkó egy lenyűgöző föld, amelyet ma egyre többet tudunk. Itt, szépség rituálék gyökerezik a természetben, valamint a ezer tulajdonságait növények, kivonatok. A klasszikus hennából indul, amely lehetővé teszi a haj természetes színezését és polírozását, áthaladva a híres arganolajon, amely lassítja az öregedést, tökéletes a test masszírozására és a haj táplálására.

Végül, de nem utolsósorban, a ghassoul: egy természetes agyag, amelyet a világ egyetlen ismert betétéből vesznek, amely közvetlenül Marokkóban található. A kapott paszta tisztító, lágyító, továbbá, együtt rózsavízzel válik egy fantasztikus hidratáló maszk. Hipoallergén tulajdonságai lehetővé teszik a legérzékenyebb bőr számára is.

Hygge, észak-európai szépség

Hygge, észak-európai szépségA Hygge, a csendes, pihentető életmód, amely az utóbbi években népszerű volt, megváltoztatta a svéd, norvég és finn nők Szépségápolási szokásait is. Itt például a bozótot félig merev sörtéjű kefével végezzük közvetlenül a bőrön.

Kipróbálni csak annyit kell tennie, hogy merüljön el egy meleg kád vizet, és néhány csepp olajat, majd ecsettel a test körkörös mozdulatokkal egy ecsettel a természetes sörték, vagy egy klasszikus lószőr kesztyű. A fájó megjegyzés: a hideg zuhany a kezelés után. Ország megy…

Brazília és a tökéletességre való összpontosítás

A nők, de a férfiak is, soha nem elégedettek a megjelenésükkel, és mindig szeretnék elérni az ellenkezőjét annak, ami van vagy van. Így Brazíliában a világosabb arcú nők szeretnék elsötétíteni, míg a sötétebb bőrű lakosság része csak el akarja távolítani a napfoltokat és a tökéletlenségeket, amelyek nem teszik a bőrt.

Ezért olyan sminktermékeket és esztétikai kezeléseket alkalmaznak, amelyek célja A Kis színhibák kiküszöbölése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *